Tjenester
https://www.keynet.no/ Referanser
https://www.keynet.no/ Partnere
https://www.keynet.no/ Om oss
https://www.keynet.no/ Kontakt oss
KeyNet AS
 • IP VPN
 • Nettsentriske tjenester
 • Internett Aksess
 • Nettsentriske tjenester

  I våre nøkkelferdige kommunikasjons tjenester kan vi tilby flere nettsentriske tjenester.

  Nettsentrisk tilgang til BBS (bankenes betalingssentral)
  De fleste virksomheter som har betalingsterminaler benytter enten ISDN eller analog telefonlinje for kommunikasjon mellom terminal og BBS. En løsning som medfører lokal tilknytning til telenettet på hver lokasjon/terminal. BBS-aksess er en typisk nettsentrisk tjeneste i IP VPN hvor man da benytter samme aksess som dataaksessen til også å dekke denne tjenesten

  Sikker internett aksess.
  Ofte etableres bedriftens internettaksess og brannmur tjeneste i tilknytning til bedriftens hovedkontor. Som et alternativ til dette kan begge disse tjenestene leveres nettsentrisk. Ved å sentralisere internettaksess på denne måten får man en mer optimal distribusjon av internett trafikken til den enkelte lokasjon. Videre får man også en ferdig driftet og overvåket brannmur tjeneste.

  IP telefoni
  Nettsentrisk IP telefoni” innebærer at telefoni leveres fra en tjenesteleverandør ut til den enkelte bruker via IP-VPN som igjen er tilknyttet LAN utstyr og datasvitsjer som kan transportere IP talen.

  Alarm
  Nettsentrisk alarm er en tjeneste som er knyttet opp mot alle alarmmottak i Norge via Securinet. Ved å benytte eksisterende IP VPN aksess er det ikke behov for egen dedikert linje til dette formålet. For ekstra høy sikkerhet kan tjenesten automatisk koble over til trådløs backup med overvåking.


  KeyNet AS
  Olaf Helsetsvei 6. 0694 Oslo     Telefon: 21 95 48 00     Faks: 21 95 48 01     Epost: post@keynet.no  
  nettstedskart
  Design og publiseringsløsning fra Imbera AS