Tjenester
https://www.keynet.no/ Referanser
https://www.keynet.no/ Partnere
https://www.keynet.no/ Om oss
https://www.keynet.no/ Kontakt oss
KeyNet AS
 • IP VPN
 • Nettsentriske tjenester
 • Internett Aksess
 • IP VPN – en komplett ”outsourcet” WAN tjeneste

  IP VPN kan være et riktig valg, når du vil sikre at alle geografisk spredte lokasjoner i ditt nettverk skal kommunisere sikkert med hverandre og hente data fra sentrale servere.

  IP VPN  er en IP basert WAN-tjeneste som  leveres på en plattform, den er fleksibel, sikker og fremtidsrettet. Tjenesten leveres komplett inklusiv termineringsutstyr, drift og overvåkning.  Tjenesten leveres fra KeyNet som ”EN PLUGG I VEGGEN”.    
  Denne tjenesten oppleves på samme måte som et WAN, basert på punkt til punkt kommunikasjonsnett, men mer fleksibelt, både i forhold til fremtidige kommunikasjonstjenester, og i forhold til forskjellige tilknytningsformer de ulike enhetene kan ha til WAN’et. Nettet er basert på MPLS teknologi, som i tillegg til tradisjonelt å rute trafikk fra en lokasjon til en annen, tilbyr en rekke tilleggstjenester i samme nettverk - bygd på ideen om at det også skal sikre morgendagens behov.
   
   Fordeler ved IP VPN:
   
  • Velegnet til nettverk med mange geografisk spredte lokasjoner
  • Lukket nettløsning - kommunikasjonen foregår ikke over internett
  • Komplett outsourcet løsning
  • Skalerbart både med henblikk på båndbredde og utvidelse/endringer av lokasjoner
  • Forskjellig aksessformer (ADSL, SHDLS, LMDS/radio, fiber, leide linjer)
  • Hastigheter fra 64 kbit/s til 1 Gbit/s
  • Private IP adresser
  • Tjenesteklasser - Quality of Service (QoS)
  • Nettsentriske tjenester
  • Faste budsjeterbare kostnader 
   
   
  Nettsentriske tjenester:  
   
  Nettsentrisk tilgang til BBS  (bankenes betalingssentral) 
  De fleste virksomheter som har betalingsterminaler benytter enten ISDN eller analog telefonlinje for kommunikasjon mellom terminal og BBS. En løsning som medfører lokal tilknyttning til telenettet på hver lokasjon/terminal.BBS-aksess er en typisk nettsentrisk tjeneste i IP VPN hvor man da benytter samme aksess som dataaksessen til også å dekke denne tjenesten
   
  Sikker internett aksess. 
  Ofte etableres bedriftens internettaksess og brannmur tjeneste i tilknytning til bedriftens hovedkontor. Som et alternativ til dette kan begge disse tjenestene leveres nettsentrisk. Ved å sentralisere internettaksess på denne måten får man en mer optimal distribusjon av internett trafikken til den enkelte lokasjon. Videre får man også en ferdig driftet og overvåket brannmur tjeneste.  
   
  IP telefoni
  Nettsentrisk IP telefoni” innebærer at telefoni leveres fra en tjenesteleverandør ut til den enkelte  bruker via IP-VPN som igjen er tilknyttet LAN utstyr og datasvitsjer som kan transportere IP talen.     
   
  Alarm
  Nettsentrisk alarm er en tjeneste som er knyttet opp mot alle alarmmottak i Norge via Securinet. Ved å benytte eksisterende IP VPN aksess er det ikke behov for egen dedikert linje til dette formålet. For ekstra høy sikkerhet kan tjenesten automatisk koble over til trådløs backup med overvåking.    
   
  Internett tjenester: 
   
  Det profesjonelle markedet setter langt større krav til helpdesk, oppetid, fremkommelighet og hastighet enn privatmarkedet. Vi tilbyr internett tilpasset din bedrifts behov. Tjenesten kan tilbys på flere aksessteknologier, som ren aksess, eventuelt med ruter/brannmurtjenester.  
   
  ADSL: Kostnadseffektiv bredbåndstilknytning til fast lav pris, som kan brukes både for Internett-aksess og aksess mot bedriftens interne bredbåndsnett. Godt egnet til Citrix og mindre avdelingskontor. ADSL gir høyere hastighet ved nedlastning (når du mottar) enn ved opplastning (når du sender fra deg). 
   
  SHDSL: Bredbåndstilknytning med lik hastighet ned og opp (symmetrisk båndbredde). SHDSL gir samme båndbredde som tradisjonelle fastlinjer over DSL-teknologi, som gir en langt lavere pris. 
   
  LMDS/radio: LMDS radioaksess. Aksessene skaleres med båndbredder fra 256kb/s til 8Mb/s. 
   
  Fiberaksess: For hovedkontor og andre steder med behov for ekstra høy båndbredde kan vi tilby aksess over fiber.  


  KeyNet AS
  Olaf Helsetsvei 6. 0694 Oslo     Telefon: 21 95 48 00     Faks: 21 95 48 01     Epost: post@keynet.no  
  nettstedskart
  Design og publiseringsløsning fra Imbera AS