Tjenester
https://www.keynet.no/ Referanser
https://www.keynet.no/ Partnere
https://www.keynet.no/ Om oss
https://www.keynet.no/ Kontakt oss
KeyNet AS
 • AA hos Dun & Bradstreet
 • Peppes deal til Keynet
 • KeyNet AS inngår avtale med Rica Hotels
 • Riggmor til unnsetning
 • Sørger for bredbånd på byggeplasser
 • Det spirer og gror hos KeyNet AS
 • KeyNet AS inngår avtale med Rica Hotels om leveranse av datakommunikasjonstjeneste for Rica sine hoteller

  Rica Hotels valgte KeyNet som sin fremtidige leverandør av høykapasitets, lukket IP VPN basert datakommunikasjonstjenester til sitt hovedkontor på Billingstad, hovedkontor i Stockholm og deres hoteller i Norge.

  Tjenesten leveres som en komplett driftet tjeneste, med fibertilknytning, inkludert back-up til hotellene. Løsninger vil gi Rica en fremtidsriktig tjeneste med høy grad av sikkerhet og oppetid. Den treårige avtalen har en samlet verdi på ca 12 millioner kroner. Et konkurransedyktig tilbud, KeyNet sin evne til å forstå våre behov, samt deres spesialkompetanse innen kommunikasjonsmarkedet var viktige kriterier for oss ved valg av KeyNet som leverandør, bekrefter Rica Hotels sin IKT sjef Therese Lehmann, som har store forventninger til samarbeidet.

  Se artikkelen som stod i Finansavisen

  KeyNet fortsetter med dette å styrke sin posisjon i markedet. Flere og flere profesjonelle kunder ser fordeler av å velge KeyNet som sin kommunikasjonsleverandør. Vi er stolte over å ha fått Rica Hotels som kunde, og gleder oss til utrulling av dette høykvalitetsnettet til en av landets mest betydningsfulle hotelleverandør. 

  Vi kan glede oss over noe som ser ut til å bli et svært godt resultat i 2011, og med flere nye og langsiktige kontrakter med våre kunder gleder vi oss over KeyNet’s kommende resultater for 2012 også sier Rune Berg, daglig leder i KeyNet AS.


  KeyNet AS
  Olaf Helsetsvei 6. 0694 Oslo     Telefon: 21 95 48 00     Faks: 21 95 48 01     Epost: post@keynet.no  
  nettstedskart
  Design og publiseringsløsning fra Imbera AS