Tjenester
https://www.keynet.no/ Referanser
https://www.keynet.no/ Partnere
https://www.keynet.no/ Om oss
https://www.keynet.no/ Kontakt oss
KeyNet AS
 • AA hos Dun & Bradstreet
 • Peppes deal til Keynet
 • KeyNet AS inngår avtale med Rica Hotels
 • Riggmor til unnsetning
 • Sørger for bredbånd på byggeplasser
 • Det spirer og gror hos KeyNet AS
 • Det spirer og gror hos KeyNet AS

  KeyNet AS inngår avtale med Blomsterringen om leveranse av datakommunikasjonstjenester for samtlige av Blomsterringens kontorlokasjoner.

  Blomsterringen valgte KeyNet som sin fremtidige leverandør av datakommunikasjonstjenester til sitt hovedkontor i Lørenskog og til sine avdelingskontor rundt om i landet. Treårs avtalen har en verdi på ca 1 million kroner. Vi har tidligere benyttet vår ASP leverandør for leveranse av datakommunikasjonstjenester. Med KeyNet som datakommunikasjonsleverandør får vi en leverandør som har fokus på selve kommunikasjonstjenesten, slik at vi får en optimal løsning også her; bekrefter daglig leder Tor Arne Kampenhøy hos AS Blomsterringen Engros.

  Avtalen med AS Blomsterringen Engros er nok et eksempel på at profesjonelle bedrifter ikke velger alt fra en leverandør, men velger det beste fra de beste sier Rune Berg, daglig leder i KeyNet AS.

  KeyNet er en virksomhet med spesialkompetanse innen datakommunikasjon. Som leverandør til bedriftsmarkedet tar vi totalansvar for våre kunders datakommunikasjonsløsninger. Vår hovedfokus er nøkkelferdige kommunikasjonstjenester som designes i tett samarbeid med våre kunder.

  AS Blomsterringen er landets ledende privateide grossist på potteplanter.Blomsterringen er en fullsortiments blomstergrossist, og leverer kvalitetsplanter til gartnerier, hagesentre og blomsterforhandlere i hele Norge. AS Blomsterringen Engros ble stiftet i 1983. Hovedkontoret ligger på Lørenskog, med underavdelinger på Økern, i Vestfold, Rogaland og Trondheim. I 2007 ble det opprettet egne avdelinger i Danmark og Holland. Blomsterringen har i dag 100 ansatte og omsetter for ca. 700 mill. kroner. Av det totale salget er ca. 70 % norske og ca. 30 % importerte produkter.
  Det spirer og gror hos KeyNet AS


  KeyNet AS
  Olaf Helsetsvei 6. 0694 Oslo     Telefon: 21 95 48 00     Faks: 21 95 48 01     Epost: post@keynet.no  
  nettstedskart
  Design og publiseringsløsning fra Imbera AS